Als je wilt weten hoe wij díe opdracht uitvoeren, waarmee jouw bedrijf zichzelf toont aan de wereld, aan jouw klanten, dan kunnen we een geolied standaard praatje houden of… we nemen voorbeelden uit onze praktijk, die laten zien wat onze overwegingen zijn, hoe we iets aanpakken en waarom we telkens weer meer een passende maar onverwachte oplossing komen. Lees onze ‘Impressies’.

Wie is Begeesterd een klein vast team, met daar omheen bevlogen vakmensen én sparringpartners, multimedia-specialisten, programmeurs, tekstschrijvers en fotografen.

Annemie Nienhuis, ontwerper, aanspreekpunt, organisatietalent
“Als nuchtere dame uit de Achterhoek maak ik mooie dingen voor mooie mensen. Ben een beetje eigenwijs en eigenzinnig. Maar altijd op zoek naar de klik om doel en gevoel in het resultaat te krijgen.
Als sinds 2007 met mijn bedrijf Puur Rood bezig als ontwerper én zelfstandig ondernemer en sinds 2019 samen met design freak Ellard als Begeesterd. Samen willen we mensen begeesteren. Kom eens langs!”

Voorbeelden van bedrijven waar Annemie voor heeft gewerkt zijn o.a. Omniversum, KPN (Graficare), Hoogvliet (Kega)


Ellard Ottevanger, ontwerper, generalist met meerdere specialismen.
Ik wilde ‘iets’ tussen techniek, commercie en kunst. Zonder een echte techneut, commercieel mannetje of kunstenaar te worden, maar dat raakvlak intrigeerde mij. Ik heb daar mijn studies op geselecteerd. Dat resulteerde in een afgeronde studie Grafisch ontwerpen aan de KABK Den Haag, marketing cursussen en een paar jaar industrieel ontwerpen aan de TU Delft. Vanaf 1986 tot 2019 heb ik met veel plezier en toewijding gewerkt al dan niet met een compagnon in IDlab, SO Creatief, Ellard Ottevanger BV, Ottevanger en van de Kuinder en L-Art.

Met deze bedrijven hebben we klanten bediend zoals NGO’s, waaronder Cordaid, Musea zoals het Gemeentemuseum Den Haag, productschappen, ministeries, gemeentes, provincies, semi overheid zoals ANWB, PR-bureaus, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, multinationals zoals Allseas enz.

Begeesterd

ontwerp | communicatie | branding

Lulofsstraat 55-35
2521 AL Den Haag

www.begeesterd.nl
info@begeesterd.nl
070 221 2890
NL67KNAB0259024880
NL860043964B01