Als je wilt weten hoe wij díe opdracht uitvoeren, waarmee jouw bedrijf zichzelf toont aan de wereld, aan jouw klanten, dan kunnen we een geolied standaard praatje houden of… we nemen voorbeelden uit onze praktijk, die laten zien wat onze overwegingen zijn, hoe we iets aanpakken en waarom we telkens weer meer een pasende maar onverwachte oplossing komen. Lees ook onze andere ‘Impressies’.

Ontwerpers hebben de neiging om wat laatdunkend over PowerPoint (maar ook Word) te zijn. Maar ondanks wat tekortkomingen hebben deze programma’s meer in zich dan je op het eerste gezicht zou denken.
Allereerst kijken we naar wat er door de opdrachtgever precies verstaan wordt onder zo’n PowerPoint… is het wel een presentatie of eigenlijk een soort nieuwsbrief of hand out. En als het daadwerkelijk om een presentatie gaat, is het dan in een grote zaal met beamer of wat kleinere met een groepje mensen rond de laptop. We kijken naar de mogelijkheden van de klant en maken op basis daarvan een interactief en dynamisch sjabloon. Eén waarmee iedereen van de organisatie goede presentaties kan maken, binnen de huisstijl, of een geavanceerdere die specifiek voor de communicatiemedewerker is.

Microsoft dtp…
Maar betreft het toch wel een nieuwsbrief, flyer, poster of folder, ook dan kunnen we op basis van of PowerPoint of Word sjablonen maken, waarbij je beeld, tekst, foto’s en zelfs links en filmpjes kunt toepassen, binnen een haast desktop publishing achtig sjabloon. Je kunt dan zelf je drukwerk én je digitale uitingen creëren en beheren, zonder steeds afhankelijk te zijn van het ontwerpbureau. Ontzorgen op een hoger niveau. We hebben laatst zelfs een soort app gemaakt, die de klant zelf met content kon laden en aanpassen.

Begeesterd

ontwerp | communicatie | branding

Lulofsstraat 55-35
2521 AL Den Haag

www.begeesterd.nl
info@begeesterd.nl
070 221 28 90
NL67KNAB0259024880
NL860043964B01